Vacature Administratief Medewerk(st)er

Administratief Medewerk(st)er in Aalsmeer

Combineer werk met je (nieuwe) hobby

AALSMEER- Kempers Watersport heeft een vacature voor een administratief medewerk(st)er (https://www.kemperswatersport.nl/administratief/) voor 32 tot 40 uur per week. ''Wij zijn op zoek naar een iemand die administratieve werkzaamheden wil uitvoeren en samen met een collega de receptie wil bemannen. Kennis van de watersport zou ideaal zijn, maar is geen vereiste,'' aldus eigenaar Bart Kempers die belangstellenden met plezier een video-rondleiding (https://youtu.be/DZM-x_LCyRE) geeft op zijn watersportbedrijf in Aalsmeer.

Administratief werk vindt doorgaans plaats in een standaard kantoorgebouw in een dito werkomgeving. Wat zou je ervan vinden om het werk waar je goed in bent uit te voeren op een plek waar anderen voor hun plezier komen? Een werkplek zo dicht in de buurt van watersportplezier, dat het zomaar zou kunnen dat watersport ook jouw hobby wordt; we hebben altijd wel een 'boot van de zaak' beschikbaar!

Klinkt dit als een uitdagend alternatief voor de standaard vacatures die er beschikbaar zijn, klik dan Hier! En kijk er alsjeblieft niet gek van op als je sollicitatiegesprek op het water plaatsvindt!Functie:administratief medewerkster
Startdatum:12-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Watersport TV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Roelofarendsveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de roelofarendsveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Roelofarendsveen
  2. Administratief Medewerk(st)er Watersport TV 12-01-2024

Bekijk ook andere vacatures