Vacature Ambachtelijke Bakker

Ambachtelijke Bakker in Burgerveen


Zaterdag topper.


Voor onze winkel in Kudelstaart zijn wij opzoek naar een verkoopmedewerker/ster voor op de zaterdag en voor in de vakanties.


Je begint de dag met het vullen van de winkel met al het vers wat die nacht gebakken is. Vervolgens gaat de winkel open en is het jullie taak om alle klanten van begin tot eind te helpen. Iedere klant gaat dankzij jou met een glimlach de winkel uit. Speciale verzoeken zie je als een uitdaging en je doet er alles aan om de klant tevreden naar huis te zien gaan.


Kom even langs in de winkel of stuur een mailtje naar .


Voor onze winkels in Leimuiden en Rijsenhout zijn wij opzoek naar een enthausiaste, parttime verkoopmedewerker/ster voor tussen de 18 en 34 uur in de week.


Werk jij graag met klanten en kun jij ervoor zorgen dat zij van begin tot eind goed geholpen worden. Ondersteun jij klanten graag met hun vragen en geef jij ze advies over onze producten? Kun je goed samen werken in een team en ben je ook zelfstandig inzetbaar? Dan past deze vacare misschien wel bij jou.


Lijkt het jou leuk om ons gezellige team te komen versterken? Kom even langs in de winkel of stuur een mailtje naar .


Vacature banketbakker Burgerveen.


Ben jij banketbakker die graag in een team werkt maar ook zelfstandig aan de slag kan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze ambachtelijke bakkerij in Burgerveen zijn wij op zoek naar een banketbakker die ons team komt versterken. Je zorgt er dan voor dat onze 5 winkels worden voorzien van verse producten en produceert hiernaast de lekkerste gebakjes en taarten.


Past deze vacature bij jou? Stuur dan een mailtje met jouw CV naar .


Vacature broodbakker Burgerveen.


Ben jij broodbakker die graag in een goed op elkaar afgestemd team werkt en daarnaast ook zelfstandig aan de slag kan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze ambachtelijke bakkerij in Burgerveen zijn wij op zoek naar een broodbakker die ons gezellige team komt versterken. Je zorgt er dan voor dat onze 5 winkels iedere ochtend worden voorzien van verse producten en produceert hiernaast het heerlijkste groot/klein brood.


Past deze vacature bij jou? Stuur dan een mailtje met jouw CV naar .


Ambachtelijke Bakker van Leeuwen
Leimuiderdijk 275
2154 MP BURGERVEEN


Voedselallergie?
In onze producten kunnen verschillende soorten allergenen aanwezig zijn.
Heeft u vragen over de samenstelling van een product?
Heeft u vragen over een allergie?
Belt u onder openingstijden naar om te horen of dit product geschikt is voor u.

Functie:ambachtelijke bakker
Startdatum:04-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:18 – 34

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bakkerij van Leeuwen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Roelofarendsveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de roelofarendsveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Roelofarendsveen
  2. Ambachtelijke Bakker Bakkerij van Leeuwen 04-02-2024

Bekijk ook andere vacatures