Vacature Brandweervrijwilliger

Brandweervrijwilliger in Woubrugge

Woon of werk in je in Woubrugge, ben je tussen de 18 en 35, heb je een goede conditie en tenminste VMBO werk- en denkniveau? Blijf jij cool als het heet wordt? Dan ben je welkom op de inloopavond op woensdag 22 april om 19.30u in de brandweerkazerne aan de Vrouwgeestweg 1a. En vertellen we je graag meer over het brandweervak.

Het programma:
19.30u inloop met koffie en thee
20.00u korte presentatie over de brandweer en de brandweer vrijwilliger en daarna meer dan genoeg tijd om vragen te stellen, kennis te maken met de brandweervrijwilligers en nog meer te horen over deze mooie hobby

Op deze avond hopen we je enthousiast te maken en dat jij je wilt opgeven als brandweervrijwilliger. Zodat je met ons kunt werken aan de hulpverlening in Woubrugge en omgeving. Alleen kunnen we het niet.

Kun je niet op 22 april, en wil je wel meer weten? Neem dan contact opnemen met de ploegchef van Woubrugge, , tel of
Of bezoek de website van Brandweer Hollands Midden, waar de brandweer in Woubrugge een onderdeel van is: http://www.brandweer.nl/hollandsmidden/werken/word-vrijwilliger/Functie:brandweervrijwilliger
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Brandweer Warmond via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Roelofarendsveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de roelofarendsveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Roelofarendsveen
  2. Brandweervrijwilliger Brandweer Warmond 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures