Vacature Energieke Klantbeheerder / Fiscalist

Energieke Klantbeheerder / Fiscalist in Roelofarendsveen

Administratiekantoor 1015 zoekt jonge, energieke klantbeheerder / fiscalist (m/v)

Word jij onze nieuwe collega?

Wij hebben een professioneel administratiekantoor in Roelofarendsveen en we richten ons op kleine bedrijven. Onze administratieve en fiscale processen zijn grotendeels digitaal/geautomatiseerd. Klantcontact, korte lijnen en betrokkenheid vinden wij heel belangrijk. Wij zijn geen 9 tot 5 types. Ieder personeelslid heeft zijn eigen verantwoordelijkheid en werkt binnen zijn of haar mogelijkheden. Plezier in je werk en contact met collega's vinden wij heel belangrijk. Zo drinken wij iedere ochtend en middag gezamenlijk een bakkie koffie/thee met elkaar.

De functie vereist zowel kennis van jaarrekeningen als fiscale kennis in de ruimste zin van het woord. Indien kennis ontbreekt zal je daar intern of extern in begeleid kunnen worden. Je zal verder veel klantcontact hebben en samenwerken met collega's om onze klanten te helpen.

Kenmerken van onze wijze van werken zijn persoonlijke betrokkenheid bij onze klanten, het streven naar eenvoudige oplossingen en kwaliteit. Checklists en interne procedures zijn niet ons ding. Uiteraard is het wel belangrijk om goede vastleggingen te maken.

Wij kijken tijdens de uitvoering van onze werkzaamheden bedrijfsbreed naar de opdrachten en wij attenderen onze klanten graag op administratieve, fiscale en bedrijfseconomische mogelijkheden.

Wat voor een type zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar iemand die zelfstandig werkt en de opdrachten zelfstandig kan uitvoeren en afronden (eigen klantenportefeuille). Daarbij fungeer je als vraagbaak / sparringpartner voor onze klanten waarbij je kan denken aan de uitvoering van de volgende werkzaamheden:

  • Opstellen van management rapportages;

  • Beoordelen en bespreken van jaarrekeningen;

  • Beoordelen en bespreken van aangiften omzetbelasting, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting;

  • Oplossen van financiële en/of fiscale vraagstukken en deze met onze klanten bespreken.

Het zou fijn zijn als je 40 uur kunt werken, maar soms is dat anders. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Als je verder de ambitie hebt om door te groeien naar een functie in het management van ons kantoor behoort dat tot de mogelijkheden.

Opleiding

Wij denken dat een HBO opleidingsniveau een minimale vereiste is voor deze functie. Verder is het handig als je al kennis en ervaring hebt in deze branche.

Heb je interesse?

Wie zijn wij? Administratiekantoor 1015:
Administratiekantoor 1015 is een jong en relatief klein administratiekantoor, dat zich kenmerkt door eenvoud, kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons kantoor richt zich met name op kleinere ondernemers en zelfstandigen. Daarbij vinden wij betrokkenheid en korte lijnen heel belangrijk. Voor meer informatie: www.administratie1015.nl

Administratiekantoor 1015

Adres gegevens

Stationsstraat 1h
2371 SH Roelofarendsveen
Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00


Aangesloten bij

Nederlands orde van Admisitratie- en Belastingdeskundigen

Het keurmerk NOAB staat garant voor kwaliteit en professionaliteit in administratieve en fiscale dienstverlening.

Contact

Functie:klantbeheerder / fiscalist
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Joost Ouwerkerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Roelofarendsveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de roelofarendsveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Roelofarendsveen
  2. Energieke Klantbeheerder / Fiscalist Joost Ouwerkerk 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures