Vacature Functioneel Beheerder

Functioneel Beheerder in Roelofarendsveen

Naktuinbouw

Functioneel beheerder

Roelofarendsveen € 3.800 - € 5.450 per maand ICT en Informatievoorziening

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Voor ons team Informatievoorziening zoeken wij een functioneel beheerder voor 36 uur per week in Roelofarendsveen.


Dit ga je doen

Als functioneel beheerder werk je mee aan het verder opzetten en door ontwikkelen van informatie voorziening binnen Naktuinbouw. Je richt je op het beheer en inrichten van de nieuwe (digitale) omgeving. Ook werk je mee aan het ophalen en specificeren van de behoeftes van de in- en externe gebruikers van informatie binnen Naktuinbouw. Je ondersteunt alle afdelingen en het team ICT.

Je komt niet in een gespreid bedje, maar wordt onderdeel van een nieuw op te zetten team. Hier zijn ondernemende skills voor nodig. In de functie opereer je als zelfstarter met visie en ervaring en vertaal je jouw expertise naar soepel lopende en effectieve processen voor het gebruiksbeheer, wijzigingenbeheer, functionaliteitenbeheer en het changemanagement, toegespitst op Naktuinbouw. Hiermee je creëert optimale (door-) ontwikkeling van applicaties en de bouw van informatieproducten bij Naktuinbouw.

Als functioneer beheerder start je met het opzetten en het implementeren van een informatie servicedesk. Je praat met gebruikers over processen en workflows. Je neemt de gebruikers mee in het gebruik van applicaties en informatie producten. Je schrijft instructies, je stemt processen af en brengt ze in kaart. Je schrijft het informatie beheerplan en voert dit uit in de praktijk.


Wie zijn wij?

Naktuinbouw is de kwaliteitsdienst voor de tuinbouwsector. Wij onderzoeken rassen, keuren en inspecteren plantmateriaal in opdracht van de overheid en toetsen op ziekten en plagen. Hierdoor kunnen tuinbouwondernemers hun gezond plantmateriaal over de hele wereld verhandelen. En zo leveren wij samen een bijdrage aan wereldwijde voedselvoorziening.

Naktuinbouw is een financieel gezonde werkgever en heeft oog voor duurzaam en milieubewust werken. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis, gezien en gewaardeerd voelt. Iedereen krijgt goede kansen om zich te ontwikkelen. Werken in divers samengestelde teams verruimt ons denken en maakt ons werk effectiever en leuker. We nodigen iedereen met interesse uit te solliciteren. Diversiteit maakt onze organisatie rijker!


Wie ben jij?

Als functioneel beheerder ben je verbinder tussen de business, informatievoorziening en ICT op het gebied van de belangrijkste applicaties, informatie producten en het data warehouse. Dit doe je voor zowel de deskundigen als de interne gebruikers.

  • Dat betekent dat je communicatief sterk, initiatiefrijk en zelfstandig bent
  • Je hebt een opleiding op hbo-niveau en werkervaring met informatiemanagement
  • Je bent klantgericht en beschikt over overtuigingskracht om de interne klant mee te nemen in jouw plannen en te adviseren over prioriteiten
  • Je doorgrondt de informatiebehoefte doordat je analytisch bent en goed overzicht behoudt

Dit bieden wij jou

Wij bieden jou maatschappelijk betekenisvol werk in een ambitieuze organisatie. Daar hoort vanzelfsprekend een passende waardering bij. Je verdient tussen € 3.800 tot € 5.450 bruto op fulltime basis (40 uur per week) en een eindejaarsuitkering van 5,35%. Je krijgt jaarlijks zes weken vakantie.

Je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen, opleidingen te volgen en je toekomstperspectief te verbeteren. Zo heb je onbeperkt toegang tot e-learnings gericht op persoonlijke ontwikkeling. Gezond en vitaal blijven en werken met plezier vinden wij belangrijk. We vergoeden:

• 75% van jouw pensioenpremie

• 0,23 cent per km voor je reiskosten (max 60km per dag)

• tot €33 per maand voor jouw aanvullende zorgverzekering

• € 260 per jaar voor sport (artikelen/abonnementen) en persoonlijke ontwikkeling


Voor vragen neem je contact op met (), tel . Je kunt tot en met 4 februari op deze vacature reageren.Functie:functioneel beheerder
Startdatum:07-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3800 – 5450
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Naktuinbouw via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Roelofarendsveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de roelofarendsveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Roelofarendsveen
  2. Functioneel Beheerder Naktuinbouw 07-01-2024

Bekijk ook andere vacatures