Ingekomen melding Besluit activiteiten leefomgeving −Veenderveld 57 in Roelofarendsveen

Aanvraag voor overig

De Omgevingsdienst West-Holland ontving namens het college van burgermeester en wethouders van de gemeente Kaag en Braassem op 29 december 2023 een melding van Car Cleaning A4 (zaaknummer: 2023-016608). De melding is ingediend voor het oprichten van een van een autowas- en poetsbedrijf. Het bedrijf is gelegen op de locatie Veenderveld 57 in Roelofarendsveen. Heeft u nog vragen? Als u meer informatie wilt, dan kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst West-Holland. Dit doet u via 0714083100 of info@odwh.nl. Noem hierbij het zaaknummer: 2023-016608.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Roelofarendsveen. Bekijk alle Bekendmakingen Roelofarendsveen in Roelofarendsveen.

https://roelofarendsveenkrant.nl/bekendmakingen-roelofarendsveen/

Deel dit bericht:

Redactie Roelofarendsveenkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Roelofarendsveenkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Roelofarendsveen.

Gerelateerde berichten