Vacature Medewerker Planning Keuringen

Medewerker Planning Keuringen in Roelofarendsveen

Naktuinbouw

Medewerker Planning Keuringen

Roelofarendsveen € 2.650 - € 3.400 per maand Keuringen / FZI

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Voor team ondersteuning van de unit import-export zoeken wij een tijdelijk (1 januari 2024 t/m 30 juni 2024) medewerker planning voor 32 uur per week in Roelofarendsveen.

Dit ga je doen

Je ondersteunt de planning voor import en exportinspecties en wijst het dagelijkse werkaanbod toe aan de beschikbare keurmeesters. Je begeleidt externe klanten (kwekers-importeurs-exporteurs) en keurmeesters (intern) tijdens de uitvoerende import- en exportprocessen.

De werkzaamheden zijn veelzijdig. De unit import-export is in ontwikkeling om de processen te digitaliseren en automatiseren. Binnen ons dynamische team verdelen we de werkzaamheden zo goed mogelijk. We stimuleren jou om mee te denken over verbeteringen en vernieuwingen.

Over de organisatie
Naktuinbouw is de kwaliteitsdienst voor de tuinbouwsector. Wij onderzoeken rassen, keuren en inspecteren plantmateriaal in opdracht van de overheid en toetsen op ziekten en plagen. Hierdoor kunnen tuinbouwondernemers hun gezond plantmateriaal over de hele wereld verhandelen. En zo leveren wij samen een bijdrage aan wereldwijde voedselvoorziening.

Naktuinbouw is een financieel gezonde werkgever en heeft oog voor duurzaam en milieubewust werken. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis, gezien en gewaardeerd voelt. Iedereen krijgt goede kansen om zich te ontwikkelen. Werken in divers samengestelde teams verruimt ons denken en maakt ons werk effectiever en leuker. We nodigen iedereen met interesse uit te solliciteren. Diversiteit maakt onze organisatie rijker!


Wie ben jij?

  • Je hebt een administratieve opleiding op vmbo-niveau of gelijkwaardige werkervaring en beheerst het MS-Office-pakket
  • Je bent nauwkeurig en kan zowel zelfstandig plannen als in een team werken
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je bent klant- en servicegericht
  • Je bent accuraat en kunt presteren onder tijdsdruk

Dit bieden wij jou

Wij bieden jou maatschappelijk betekenisvol werk in een ambitieuze organisatie. Daar hoort vanzelfsprekend een passende waardering bij. Je verdient tussen € 2.650,- en € 3.400,- bruto bij 40 uur per week en een eindejaarsuitkering van 5,2%. Je krijgt jaarlijks zes weken vakantie. Je krijgt een laptop voor je werk en bijkomende kosten kun je declareren.

Je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen, opleidingen te volgen en je toekomstperspectief te verbeteren. Zo heb je onbeperkt toegang tot e-learnings gericht op persoonlijke ontwikkeling. Gezond en vitaal blijven en werken met plezier vinden wij belangrijk. We vergoeden:

• 75% van jouw pensioenpremie

• 0,21 cent per km voor je reiskosten (max 60km per dag)

• tot €31 per maand voor jouw aanvullende zorgverzekering

• € 260 per jaar voor sport (artikelen/abonnementen) en persoonlijke ontwikkeling


Voor vragen neem je contact op met (), tel of Joyce Martens (teamcoördinator ondersteuning)

Reageer via de onderstaande button.

Functie:medewerker planning keuringen
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2650 – 3400
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Naktuinbouw via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Roelofarendsveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de roelofarendsveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Roelofarendsveen
  2. Medewerker Planning Keuringen Naktuinbouw 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures