Vacature Payroll Professional

Payroll Professional in Woubrugge

 • Redactie Roelofarendsveen
 • 10-01-2024

Payroll Professional in Woubrugge

Interim Payroll Professional in Zuid-Holland

Onze opdrachtgever is een moderne en innovatieve organisatie die wereldwijd actief is op het gebied van kunststoftoepassingen. Door het vertrek van de salarisadministrateur zijn we per direct op zoek naar een ervaren Interim Payroll Professional. Naast het verzorgen van de volledige salarisadministratie van de 200 Nederlandse en internationale collega's krijg je een grote rol in het ontwikkelen en implementeren van het Compensation & Benefits programma.

Samengevat

 • Uren: 32 - 40 uur per week
 • Hybride: in overleg
 • Software: Cobra en SD WorX (kennis en ervaring niet noodzakelijk)
 • Locatie: Zuid-Holland
 • Start: zo spoedig mogelijk / september

Wat ga je doen?

Als Interim Payroll Professional ben je bij deze organisatie verantwoordelijk voor het accuraat en tijdig verwerken van de salarissen. Hiernaast speel je een cruciale rol in het ontwikkelen en implementeren van het nieuwe Compensation & Benefits-programma. Je fungeert als waardevolle sparringpartner, denkt proactief mee over efficiënte processen en bent vraagbaak voor salaris- en arbeidsvoorwaarden. Je bent verantwoordelijk voor:

 • De volledige salarisadministratie, met tijdige uitbetaling volgens wet- en regelgeving
 • Accurate verwerking van mutaties zoals afwijkende diensten, ziekte en contractbeëindigingen
 • Vertegenwoordiging richting externe partijen zoals pensioenfonds, UWV en Belastingdienst
 • Het fungeren als adviseur en vraagbaak voor salaris- en arbeidsvoorwaarden
 • Het ontwikkelen en implementeren van het nieuwe Compensation & Benefits-programma.

Je maakt onderdeel uit van het HR Team en je wordt aangestuurd door de HR Manager. Je werkt samen met verschillende collega's van de afdelingen HR en Finance.

Wat breng je mee?

Om voor deze interim opdracht in aanmerking te komen heb je minimaal vijf jaar ervaring als (interim) Payroll Professional en beschik je over kennis van Compensation & Benefits. Kennis van en ervaring met de payroll software van Cobra is handig, maar niet noodzakelijk. Ook ben je breed onderlegd als salarisadministrateur en kun je diverse payroll rapportages en berekeningen maken.

Verder ben je op korte termijn beschikbaar voor 32 - 40 uur per week. Hybride werken is mogelijk en wordt in overleg afgestemd.

Het gaat om een interim opdracht voor 32 - 40 uur per week voor een periode van minimaal 6 maanden, waarschijnlijk(er) 9 maanden, met optie op verlenging. De interim opdracht is via een projectovereenkomst of op ZZP-basis via PHOCUS in te vullen.

Voor meer informatie over de functie en/of procedure kun je contact opnemen met ) of Patricia van der Hoeven-Buitendijk ), of via telefoonnummer en o.v.v. opdrachtnummer O230127.

Ben jij de Interim Payroll Professional die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog!


Heb je vragen? Neem contact op met onze recruiter .

PHOCUS
Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900


PHOCUSWorx
HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier
Vasteland 78
3011 BN Rotterdam
+31 (0)172 519 900


Functie: payroll professional Startdatum: 09-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Freelance Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 32 - 40 Neem dan contact op met PHOCUS via onbekend of onbekend.

Functie:payroll professional
Startdatum:18-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PHOCUS via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Roelofarendsveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de roelofarendsveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Roelofarendsveen
 2. Payroll Professional PHOCUS 18-01-2024

Bekijk ook andere vacatures