Vacature Pedagogisch Medewerker BSO

Pedagogisch Medewerker BSO in Leimuiden

Pedagogisch medewerker BSO


16 - 20 uur per week op woensdag, donderdag en vrijdag (verticale groep)

BSO de Lei


zit in een prachtig nieuw IKC samen met basisschool De Lei. Naast 3 BSO groepen, hebben we hier ook 3 KDV groepen. Genoeg collega's dus om kennis mee te delen en ervaringen uit te wisselen. Ook is er veel verbinding met school en zoeken we iemand die kan samenwerken in een team dat volop in ontwikkeling is.

Wij zoeken iemand die stevig in de schoenen staat en graag in verbinding staat met zowel het team als met school. Deel je graag je kennis en maak je makkelijk contact? Heb jij al ervaring binnen een IKC of wil je die ervaring graag opdoen? Dan ligt bij BSO De Lei een leuke nieuwe baan op je te wachten!

Daarom kies je voor FloreoKids:


  • je krijgt direct een contract voor 12 maanden en bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd
  • je ontvangt salaris volgens de cao kinderopvang. Deze functie zit in schaal 6 wat betekent dat je tussen de € 2.385 en € 3.192 bruto per maand gaat verdienen (o.b.v. 36 uur per week)
  • je hebt 29 vakantiedagen (o.b.v. 36 uur per week) en 8% vakantietoeslag
  • je krijgt een eindejaarsuitkering van 3% over je jaarsalaris
  • zoek je een plekje voor je kinderen in de kinderopvang? Bij ons sta je als medewerker hoog op de wachtlijst
  • we zijn een bedrijf waar we naast hard werken ook regelmatig leuke dingen doen, bijvoorbeeld teamuitjes, een kerstborrel, leuke attenties en extraatjes zoals een fietsplan, personeelsdag, bedrijfsfeest etc.
  • we zijn een talentbedrijf, dit betekent dat we kijken naar wie jij echt bent en wat jou blij maakt.

Wie ben jij

Jij hebt zin in wat anders, zin in een uitdaging. Je hebt je een afgeronde PW-opleiding of een opleiding daaraan gelijkwaardig. Je geeft kinderen graag een veilig en vertrouwde omgeving en stimuleert de ontwikkeling. Daarnaast vind je je eigen ontwikkeling ook belangrijk: je hebt zin om nieuwe dingen te leren en wil graag je eigen kennis en ervaring delen.

Heb je nog geen (afgeronde) PW-opleiding maar zou je wel graag in de kinderopvang werken? Neem dan ook contact met ons op! We kijken graag met jou naar de vele mogelijkheden.
Kijk alvast op Kansen voor iedereen voor meer informatie!

Interesse?


Stuur een bericht naar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.

Functie:pedagogisch medewerker bso
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2385 – 3192
Uren per week:12 – 19

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Floreokids via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Roelofarendsveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de roelofarendsveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Roelofarendsveen
  2. Pedagogisch Medewerker BSO Floreokids 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures