Vacature Assistent Logistiek Coordinator Crossdock

Assistent Logistiek Coordinator Crossdock in Roelofarendsveen

Assistent logistiek coordinator crossdock (40 uur)

Vestiging Roelofarendsveen

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging bij een snelgroeiend bedrijf in de logistiek en weet jij van aanpakken? Lees dan snel verder, want wij zoeken voor ons warehouse in Roelofarendsveen een assistent logistiek coördinator crossdock.

Wat bieden wij?

Müller Fresh Food Logistics is een van de toonaangevende logistiek dienstverleners voor warehousing en koel- en vriesdistributie van levensmiddelen. Levensmiddelen worden dagelijks onder geconditioneerde omstandigheden vanuit meerdere locaties uitgeleverd bij alle retailers, groothandels en foodservice-kanalen binnen ons uitgebreide distributienetwerk in de Benelux.

Wat zijn je werkzaamheden?

Wat ga je doen?

Onder regie van de logistiek coördinator crossdock ben je verantwoordelijk voor de gehele crossdock operatie binnen Müller. Dagelijks komen er pallets met levensmiddelen binnen op ons crossdock. Dit kan zijn vanuit onze eigen warehouseoperatie of rechtstreeks vanuit de klant. De pallets worden op postcodegebied geplaatst klaar om te verladen zodat onze chauffeurs op tijd kunnen vertrekken richting de supermarkten en de groothandels. Je kan niet alleen tegen de kou want de temperatuur in ons warehouse is -20 graden maar weet je iedere dag opnieuw je ploeg te motiveren om de gewenste eisen van onze klanten op de juiste manier uit te voeren.

Naast het aansturen en begeleiden van (nieuwe) medewerkers ben je ook verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en delegeren van alle voortkomende werkzaamheden. Belangrijk is om snel te kunnen schakelen indien gewenst. Tevens ben je in jouw functie continu in nauw contact met de afdeling planning om het los- en verlaadproces zo goed mogelijk te laten verlopen.

De werktijden zijn om de week van 08:00 tot 17:30 uur en van 12:00 uur tot 21:00 uur. Je komt bij ons te werken in een cultuur die ondernemend, open en informeel is en waar geen dag hetzelfde is!

Wat verwachten wij van je?

  • Minimaal MNO+ werk,- en denkniveau
  • 1-3 jaar werkervaring waarvan minimaal 1 jaar in een leidinggevende functie
  • Kennis en/of ervaring in de logistiek is een pré
  • flexibele en collegiale instelling
  • goede communicatieve en sociale vaardigheden

Over Müller

Werken bij Müller Fresh Food Logistics betekent werken bij een dynamisch en ondernemend familiebedrijf. We hebben passie voor wat we doen en zijn gedreven om het onze klanten naar de zin te maken. Plezier in het werk, klanten helpen, ontwikkelen en ondernemen typeert de organisatie. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend en een flexibele instelling is kenmerkend voor de organisatie. Meer impressies over onze organisatie vind je op www.muller.nl.

Je interesse gewekt?

Mail dan je cv en korte motivatie t.a.v. via . Indien je meer informatie wilt over de inhoud van de vacature, neem dan contact op met Henk van Leeuwen, warehousemanager, via .

Uw contactpersoon

  • -den Oudsten


Functie:assistent logistiek coördinator crossdock
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Müller Fresh Food Logistics via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Roelofarendsveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de roelofarendsveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Roelofarendsveen
  2. Assistent Logistiek Coordinator Crossdock Müller Fresh Food Logistics 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures