Vacature Vulploegmedewerker

Vulploegmedewerker in Roelofarendsveen

Vulploegmedewerker

  • Noordplein 2 - Roelofarendsveen

Vulploegmedewerker

Noordplein 2 - Roelofarendsveen

Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan bij jou in de buurt? Zorg jij er samen met je collega's voor dat de schappen bij Blokker goed gevuld blijven? Ben je flexibel inzetbaar in de avond en soms overdag? Dan is Blokker op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als vulploegmedewerker draai je mee in een Blokker winkel. Je komt te werken in een leuk en gezellig team, waarin we hard werken en gezelligheid net zo belangrijk vinden!

Je helpt bij het lossen van de vrachtwagen, je vult de schappen aan en spiegelt de producten, zodat de winkel er vol, netjes en strak uitziet. Soms help je klanten als zij een product niet kunnen vinden. Misschien denk je nu "dat is gewoon vakkenvullen?!",, nou dat is het zeker niet. Bij Blokker heb je de vrijheid om zelf te bepalen hoe jij je werkzaamheden inricht, en bij ons geen producten met een houdbaarheidsdatum, veel makkelijker dus! Je doet dit samen met je collega's in de winkel, en dat is iedere dag weer gezellig. Vergeet vakkenvullen in de supermarkt; bij Blokker heb je pas echt een afwisselende bijbaan!

Jouwwerktijden bespreek je met je bedrijfsleider en goed te combineren met jouw schoolrooster. Dit kan doordeweeks zijn, in de avond, of in het weekend. In de vakanties kun je meer werken om lekker bij te verdienen! Ook kun je bijspringen bij een andere Blokker in de buurt.

Een flexibel in te delen bijbaan met gezellige collega's. Zo kun je bijvoorbeeld een opleiding goed combineren met werken. Je kunt rekenen op een overzichtelijk all-in uurloon. Daarbij word je onderdeel van een gezellig team en kun je gebruik maken van leuke extra's zoals personeelskorting. Lekker verdienen en flexibel je uren indelen. Ideaal! Wat wil je nog meer?

Enthousiast?

Zie jij deze flexibele (bij)baan als vulploegmedewerker wel zitten en ben je klaar om de mouwen op te stropen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over deze vacature? Geen probleem. Bel naar het getoonde nummer, en vraag het je nieuwe collega.

Solliciteer via Whatsapp!Functie:vulploegmedewerker
Startdatum:06-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Blokker via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Roelofarendsveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de roelofarendsveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Roelofarendsveen
  2. Vulploegmedewerker Blokker 06-03-2024

Bekijk ook andere vacatures