Vacature Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst in Roelofarendsveen

Bij deze functie als Commercieel medewerker binnendienst ben jij het aanspreekpunt voor klanten, de buitendienst en de verschillende afdelingen. Met de buitendienst werk je nauw samen voor het maken van schetsmatige tekeningen en het calculeren, opstellen en uitwerken van offertes. Dit zijn een aantal taken die binnen jouw takenpakket vallen. Daarnaast heb jij ook nog de volgende taken:

  • Voeren van verkoopgesprekken per telefoon en of e-mail;
  • Klanten te woord staan bij vragen en klachten en deze naar tevredenheid afronden;
  • Adviseren over orders en producten;
  • Opmaken van offertes en orders; 
  • Klanttevredenheid monitoren.

In deze functie is het mooi meegenomen als je ervaring hebt met het 3D tekenprogramma Sketchup, maar dit is geen vereiste. 

De functie als commercieel medewerker binnendienst is voor 24 tot 40 uur in de week.  Functie:Commercieel Medewerker Binnendienst, Commercieel medewerker binnendienst
Startdatum:02-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3000 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via k.vanderborn@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Roelofarendsveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de roelofarendsveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Roelofarendsveen
  2. Commercieel medewerker binnendienst Olympia 02-10-2023

Bekijk ook andere vacatures