Vacature Onafhankelijke Vertegenwoordiger

Onafhankelijke Vertegenwoordiger in Oude Wetering

Cliëntvertrouwenspersoon op vrijwillige basis in Oude Wetering | Werken bij WIJdezorgWerken bij WIJdezorg

Cliëntvertrouwenspersoon op vrijwillige basis in Oude Wetering

JIJ wordt WIJ

Ben jij een empathische professional die goed is in het verhelderen van onvrede en het effectief uiten van klachten? Als cliëntvertrouwenspersoon op locatie Jacobus vervul je een cruciale rol bij het bieden van ondersteuning aan cliënten die hun zorgen willen uiten. Klachten bereiken ons via het e-mailadres van de cliëntenraad of worden ingediend bij de specifieke brievenbus op de locatie.

In deze functie ben je de schakel die zorgt voor opheldering en verbetering van situaties waarin onvrede heerst. Je werkt nauw samen met de manager zorg of wonen van locatie Jacobus om effectieve oplossingen te bedenken.

De cliëntvertrouwenspersoon biedt, indien gewenst, daadwerkelijke ondersteuning aan cliënten bij het ondernemen van stappen om hun belangen te behartigen. Dit kan variëren van het assisteren bij gesprekken met de betrokken partijen tot het verlenen van algemene hulp. Het uiteindelijke doel is het herstellen van de relatie met de zorgverlener en het vinden van een positieve oplossing voor alle betrokkenen.

Als onafhankelijke vertegenwoordiger van de organisatie sta je echt naast de cliënt en denk je actief mee over mogelijke oplossingen. Jouw rol als cliëntvertrouwenspersoon draagt bij aan het creëren van een veilige en open omgeving, waarin klachten serieus worden genomen en goed worden aangepakt.

De situatie
Binnen WIJdezorg werken ruim 900 medewerkers en ongeveer 500 vrijwilligers om de bewoners en cliënten een fijne dag te bezorgen. Dit gebeurt in onze zeven zorglocaties en ook bij de cliënten thuis.

De centrale cliëntenraad komt vier keer per jaar bijeen. Vooraf wordt er afgestemd wat het vergaderrooster wordt en welke agendapunten de CCR en WIJdezorg wenselijk achten. Aan de hand van de vergaderingen geeft de centrale cliëntenraad ongevraagd advies.

Over WIJdezorg 'Iedere dag een fijne dag' is ons motto. WIJ vinden kwaliteit van leven belangrijk en de bewoner staat hierbij centraal. Welbevinden en aandacht staan bovenaan, waarbij ieders talenten, expertise en vaardigheden van belang zijn. We bieden zorg en ondersteuning waarin je als medewerker de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Keuzes maken vanuit eigen regie die aansluiten bij onze bewoners. Dit doen we niet alleen, maar samen met onmisbare mantelzorgers. Zo dragen we bij aan een zorgzame samenleving met gedeelde verantwoordelijkheden.

WIJ zijn voor onze locatie Jacobus in Oude Wetering op zoek naar een

JIJ

  • hebt affiniteit met de ouderenzorg, waarbij je je verdiept in de ontwikkelingen binnen de branche en meedenkt over de maatschappelijke opgave waar de sector voor staat
  • bent digitaal vaardig
  • bent communicatief vaardig en empathisch
  • bent besluitvaardig, kritisch en integer

WIJ

  • bieden een uitdagende en afwisselende functie op vrijwillige basis
  • bieden een passende vrijwilligers- en onkostenvergoeding
  • bieden de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen de ouderenzorg op het gebied van medezeggenschap van cliënten
  • bent besluitvaardig, kritisch en integer

Heb je interesse? Stuur dan je cv met motivatie naar
Neem dan contact op met Nadia van Opstal, manager wonen, bereikbaar via .Functie:vertegenwoordiger
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wijdezorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Roelofarendsveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de roelofarendsveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Roelofarendsveen
  2. Onafhankelijke Vertegenwoordiger Wijdezorg 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures